• mailsales@xcmgcraneparts.com
  • phone+86 19852008965
  • Xuzhou Chufeng

    Produk

    XCMG Crane Bagian Sinotruk Hangfa 6130pompa cai

    Katerangan pondok:

    080V06500-6698/001 Pompa cai
    080V06500-6700/001 Pompa cai
    082V06500-6682/002 Pompa cai
    082V06500-6683/001 Pompa cai
    200V06500-6694/001 Pompa cai
    202V06500-6696/001 Pompa cai
    61500060050/001 Pompa Cai Tipe Majelis 77
    61500060092/001 Majelis pompa cai
    61500060154/001 Majelis pompa cai
    61560060050/001 Majelis pompa cai
    AZ1500060033/001 Majelis pompa cai
    AZ1500060033A / 001 Majelis pompa cai
    AZ1500060050/004 Majelis pompa cai
    AZ1500060050A / 001 Majelis pompa cai
    H61500068229/001 Majelis pompa cai (kalayan katrol sabuk)
    H61AG26069002/001 Majelis pompa cai
    H61AG26069003/001 Majelis pompa cai
    H61AG26069005/001 Pompa cai
    H61G05069003/001 Majelis pompa cai
    H61G26069002/001 Majelis pompa cai
    H61K11069010/001 Majelis pompa cai
    H61K11069010A / 001 Majelis pompa cai
    H61Q07069002/001 Majelis pompa cai
    H64D03069050/001 Majelis pompa cai
    H64K07069010/001 Majelis pompa cai
    H67AG30069100/001 Majelis pompa cai
    H67AQ37069010/001 Majelis pompa cai
    H67AQ48069154A / 001 Majelis pompa cai
    H67C01069002/001 Majelis pompa cai
    H68K02069010/001 Majelis pompa cai
    HG1242060043/001 Majelis pompa cai (E040)
    HG1500060045/001 Majelis Pompa Cai
    HG1500060045/002 Majelis pompa cai (E040)
    HG1500060551/001 Majelis pompa cai (pikeun sabuk multivessel)
    HG1500069044/002 Majelis Pompa Cai (E040)
    HG1500069050/001 Majelis pompa cai
    HG1500069050/002 Majelis Pompa Cai (E040)
    HG1500069050/003 Majelis pompa cai
    HG1500069151/001 Majelis Pompa Cai (E040)
    HG1500069154/002 Majelis pompa cai (E040)
    HG1500069168/002 Majelis pompa cai (E040)
    HG1500069229/001 Pompa cai
    HG1500069229/002 Majelis pompa cai (E040)
    HG1500069229/003 Majelis pompa cai
    HG1500069700/002 Majelis Pompa Cai (E040)
    HG1500069951/002 Majelis Pompa Cai (E040)
    HG1500069952/001 Majelis pompa cai
    HG2600060307/001 Majelis Pompa Cai (E040)
    HG2600060502/001 Pompa cai
    HG2600060502/002 Majelis Pompa Cai (E040)
    HG2600060694/002 Majelis Pompa Cai (E040)
    VG1062060010/001 Majelis pompa cai (E040)
    VG1062060201/002 pompa cai balik pipe (E050)
    VG1062060250/001 Majelis pompa cai (E040)
    VG1062060350/001 Majelis pompa cai (E040)
    VG1062060351/001 Majelis pompa cai (E040)
    VG1092064001/001 Majelis pompa cai (E040)
    VG1095060053/002 Majelis pompa cai (E040)
    VG1246060035/001 Majelis pompa cai (E040)
    VG1246060042/001 Majelis pompa cai (E238)
    VG1246060043/001 Majelis pompa cai (E238)
    VG1246060094/001 Majelis pompa cai (E238)
    VG1246060094/002 Majelis pompa cai (E040)
    VG1246060095/001 Majelis Pompa Cai (E238)
    VG1246060095 / Majelis Pompa Cai S1
    VG1246060095 / S2 Pompa cai assembly
    VG1246060108/002 Majelis pompa cai
    VG1246060110/001 Majelis pompa cai (600L / mnt)
    VG1500060050/001 Majelis pompa cai (E025)
    VG1500060050/002 Majelis pompa cai (E040)
    VG1500060051/002 Majelis pompa cai
    VG1500069050/002 Majelis Pompa Cai (E040)
    VG1500069055/001 Majelis pompa cai
    VG1500069055/002 Majelis pompa cai
    VG2600060694/001 Pompa cai
    X6130-1307-001 / 001 Majelis pompa cai
    X6130G16S-1307-002 / 001 Majelis pompa cai
    X6130G27-1307-002/001

    860501807 Mesin pompa cai 860502091 Mesin pompa cai

    860503955 Mesin pompa cai 860515181 Mesin pompa cai

    860568447 Pompa cai volute 860531866 Majelis pompa cai


    Rincian produk

    Tag produk

    Applicable models XCMG QY25K5C_2 QY70KC QY50KC QY25K5D_2 QY25KC XCT35_BR QY25K5D_3 QY25K5D_3 QY25K5C_1 QY55KC_1 QY25K5F_1 QY50KC QY50K5C_1 QY25K5C_2 QY25K5F qy25k5c qy25k5d_2 qy30kc qy55k5c_2 qy25k5f_1 qy25k5d_1 qy30kc qy55k5d
    XCT80L6 XCT130_1 XCT12 XCT80L6 XCT25L4_S XCA40_M XCA30_JY XCT25L5_3 XCT55L5 XCT110_1 XCT60L6 XCT12 XCT25L5_SR XCT25L5_2 XCT95L7 XCT75L7 QY110K8C QY95K7C QY110K7C XCT100 XCT75_S QY40KC XCT90 XCT25 XCT25L5_E QY70KC QY40K5C_2 XCT60L6_1 QY75KC QY100K7C QY95KH QY100K6C QY50JW XCT16_1 XCT100_BR XCT60 QY20K5D QY85KC XCT25 XCT80L5 XCT100 XCT20L5_1 XCT75L6 XCT20L5 XCT80_S XPD36 QY16KC QY16KC QY40K5D_1 QY25K5L XCA40 QY40KD QY80K5D QY70K5D_1 QY50KD QY20K5C XCT50_Y XCT16_Y XCT25L4_Y XCT80_Y XCT60_Y XCT50_Y sareng model séri XCT QY RT séjén

    bubuka produk:

     

    Pompa cai nyaéta mesin anu ngangkut atanapi mencét cairan.Ieu mindahkeun énergi mékanis tina mover perdana atawa énergi éksternal séjén pikeun cair, ngaronjatkeun énergi cair, sarta utamana dipaké pikeun ngangkut cair kaasup cai, minyak, asam-basa cair, emulsion, suspoemulsion jeung logam cair.
    Cairan, campuran gas sareng cair sareng padet tergantung ogé tiasa diangkut.Parameter téknis kinerja pompa kaasup aliran, nyeuseup, sirah, kakuatan aci, kakuatan cai, efisiensi, jsb .;Numutkeun prinsip kerja anu béda, éta tiasa dibagi kana pompa volumetrik, pompa vane sareng jinis sanésna.Pompa kapindahan positif ngagunakeun parobahan volume chamber kerja -na pikeun mindahkeun énergi;pompa vane ngagunakeun interaksi antara wilah puteran jeung cai pikeun mindahkeun énergi, kaasup pompa centrifugal, pompa aliran axial sarta pompa aliran dicampur.
    Sateuacan pompa dimimitian, pompa sareng pipa asup cai ngeusi cai.Saatos pompa dijalankeun, dina aksi gaya centrifugal dihasilkeun ku rotasi-speed tinggi impeller, cai dina saluran aliran impeller ieu dialungkeun sabudeureun, dipencet kana volute, sarta vakum kabentuk dina inlet nu. tina impeller.Cai di kolam renang disedot sapanjang pipa nyeuseup handapeun tekanan atmosfir luar pikeun suplement spasi ieu.Lajeng cai kaseuseup dialungkeun kaluar ku impeller ngaliwatan volute jeung asup kana pipa outlet cai.Ieu bisa ditempo yén lamun impeller tina pompa centrifugal rotates terus, cai bisa terus diserep tur dipencet, sarta caina bisa terus-terusan diangkat ti tempat low ka tempat luhur atawa kajauhan.Pikeun nyimpulkeun, pompa centrifugal disebut pompa centrifugal alatan gaya centrifugal dihasilkeun ku rotasi-speed tinggi impeller, nu lifts cai ka tempat luhur.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami